Ét handelsgymnasium, to adresser

Du kan gå på handelsgymnasiet i Nykøbing F. og i Nakskov

Begge gymnasier har et stærkt socialt miljø og er indrettet med hyggelige fællesområder, bordtennis, bordfodbold og volleyballbane. Der er også en super kantine og bibliotek hvert sted.

HHX i Nakskov

HHX i Nakskov holder til på Campus Nakskov. Det betyder, at du bliver en del af et stort, fælles uddannelsesmiljø, hvor der sker en masse.

HHX i Nakskov gennemføres som udlagt undervisning på Nakskov Gymnasium og HF. Det betyder, at du undervises i et fælles miljø med hhx og stx.

Adressen er:

Søvej 6
4900 NakskovHHX i Nykøbing F.

HHX I Nykøbing F. holder til på den moderne handelsskole på Merkurs Plads. Her går omkring 700 elever, men alligevel hersker her en stemning af nærhed og intimitet. Merkurs Plads huser handelsgymnasiet, teknisk gymnasium og EUD/EUX Business – hvilket tilsammen giver et attraktivt fagligt miljø – og vi har en lang tradition for undervisning på højt niveau.

Gymnasiet har det nyeste tip-top-i-orden undervisningsudstyr og en masse moderne kunst på væggene. Gymnasiet ligger i ‘smørhullet’ mellem Katedralskolen, Social- og sundhedsskolen og Sophieskolen, som er en del af Campus Nykøbing, og har en stor have med mange hyggekroge.

Adressen er:

Merkurs Plads 1
4800 Nykøbing F.