Tidligere elevers karriere

Alverdens karriereveje med en HHX

Det har tidligere elever på HHX drevet det til:

Rune Kristensen_PR og public affairs rådgiver

Rune Kristensen, 31 år, PR- og public affairs-rådgiver

HHX Nakskov årgang 2002.

Det specielle ved HHX er faglig og social udvikling. Fagene er rigtig interessante og kan bruges praktisk, så man bliver rustet til et liv på universitetet eller arbejdsmarkedet frem for folkeskolens pussenusse-tid. Jeg havde hørt rigtig meget om HHX, så jeg var ikke i tvivl, og jeg har heller aldrig fortrudt. På det sociale plan ser jeg jævnligt flere af mine kammerater fra HHX.

I dag er jeg uddannet i statskundskab fra Københavns Universitet (cand.scient.pol.) og arbejder som PR- og public affairs-rådgiver i et kommunikationsbureau i København. Derudover er jeg folketingskandidat for Det Konservative Folkeparti.

Micha Ystrøm, 22 år, studerer Kommunikation og Økonomi på CBS, driver selvstændig kommunikationsvirksomhed

HHX Nykøbing årgang 2011

”Jeg bruger meget de fag vi havde på HHX, i mine studier på CBS, og jeg kan tydeligt mærke, at jeg har en fordel på CBS ved at have gået på HHX, da min indsigt i fagene falder mere naturligt. Når jeg kigger tilbage, er det bedste ved HHX hele modningen af mig selv og ikke mindst fællesskabet. En masse lærerige oplevelser og indsigt i at arbejde sammen med mennesker, man måske har svært ved at samarbejde med.

Jeg er på vej mod en master i Kommunikation og har samtidig min egen kommunikationsvirksomhed, som jeg har startet sammen med mine brødre.”

Micha Ystrøm

louise friis

Louise Friis Frederiksen, 21 år, studerer Medievidenskab på Syddansk Universitet i Odense

HHX Nykøbing, årgang 2012

”Efter folkeskolen var jeg meget i tvivl om, hvad jeg så skulle. Flertallet af mine daværende klassekammerater skulle på STX, men jeg valgte HHX – dels fordi jeg savnede nye udfordringer, og fordi fagene markedskommunikation, afsætning og virksomhedsøkonomi tiltalte mig langt mere end oldtidskundskab, fysik og biologi. Det var helt klart det bedste valg for mig.

Gennem min gymnasietid på HHX er jeg blevet rigtig godt rustet til mit universitetsstudie. På HHX lærte jeg en række gode indlærings- og præsentationsværktøjer, som har været særdeles brugbare, og jeg har i min dagligdag glæde af de organisatoriske evner, som jeg også tillærte mig på HHX gennem projekt- og gruppearbejde. Foruden alt det faglige så var det en tid med fester, studieture og galla, som aldrig går i glemmebogen. Du får venner for livet, og en uddannelse som giver dig det bedste udgangspunkt for din fremtid!

Min videre karrieredrøm er tv-produktion – foran eller bagved kameraet”

Mød de nuværende elever

Hvad har eleverne tænkt og følt omkring deres valg?