Vi udforsker…

Er du nysgerrig på om Handelsgymnasiet er noget for dig?

I filmen her på siden får du et super godt indblik i, hvad det vil sige at gå på HHX. Du møder nogle af vores elever, som fortæller om fagene, lærerne, vennerne, studiemiljøet  og det bedste ved at gå på HHX.

Vi udforsker

På handelsgymnasiet udforsker vi verden. Det er fedt at få lov at udforske fagene, og det bliver virkelighedsnært, når det er problemstillinger fra erhvervslivet, vi analyserer og bearbejder. Det at udforske problemstillinger med udgangspunkt i en konkret virksomhed giver samtidig en forståelse af sammenkoblingen mellem de fag, vi har på HHX, ex. afsætning, virksomhedsøkonomi, samfundsfag og engelsk. Hør hvad Aksel mener.

 

Nye udfordringer

Har du lyst til at springe ud i nye udfordringer, både personligt og fagligt, så er HHX måske noget for dig. Du møder en masse nye mennesker, nogle af dem bliver måske nye venner for livet. Du bliver endnu bedre til at samarbejde, da du ofte arbejder i projekter. Du bliver derfor også klogere på, hvad du selv er rigtig god til.

Minder om virkeligheden

Du vil møde fag, der tager udgangspunkt i virkeligheden på den måde, at du arbejder med cases, der kunne være taget fra en virksomhed. Vi laver meget projektarbejde på tværs af fagene. Der er ingen oldtidskundskab – men fag som afsætning, virksomhedsøkonomi og innovation, der kan bruges i den virkelige verden.

 

 

Vil du vide mere handelsgymnasiet?

Er du i tvivl om HHX er noget for dig? Ring til elevvejleder Mark Møller eller Tina Folmer-Larsen og få en snak om hvad der interesserer dig og hvad du drømmer om efter grundskolen. De ved en masse om fagene, det sociale liv på skolen, hvad du kan bruge HHX til efterfølgende og meget mere.

tila

Tina Folmer Larsen

Elevvejleder på HHX Nakskov

tila@celf.dk
Tlf. 24 67 62 57

ma

Mark Møller

Elevvejleder på HHX Nykøbing F.

ma@celf.dk
Tlf. 54 888 971