Vi har plads til dine drømme

– 4 gode grunde til at vælge handelsgymnasiet:

1. Store drømme

Har du store drømme for din fremtid, og vil du gerne gøre karriere inden for erhvervslivet? Så vil HHX være det rette valg for dig.
Hverdagen på HHX forbereder dig til at læse videre på fx. universiteter og handelshøjskoler, men også til de korte videregående uddannelser. HHX er meget internationalt præget, og derfor får du et godt grundlag for senere at bruge hele verden som din arbejdsplads.

2. Faglig udfordring

På HHX har vi fokus på samspillet imellem fagene, og på den måde styrkes den tværfaglige undervisning.
Med den form for undervisning kommer du til at beskæftige dig med aktuelle samfundsrelevante emner, så du får en bred viden om, hvad der rører sig ude i verden.
Drømmer du om at starte egen virksomhed, får du et godt grundlag på HHX, da innovation og iværksætteri er en del af undervisningen.

Se alle fagene

Find den studieretning du drømmer om

3. Socialt miljø

På HHX vil du møde nye venner på tværs af klasser og årgange. Det sociale miljø er meget vigtigt for, at du kan få 3 gode år mens du studerer.
Derfor afholder vi mange forskellige arrangementer, fester og ikke mindst studieture, som eleverne selv er med til at arrangere.

Få en på opleveren

4. Kontakten til virksomheder

På HHX lægger vi meget vægt på kontakten til det omgivende samfund. Det betyder, at vi på skolen ofte har besøg af personer fra både lokale og landsdækkende virksomheder.
Det kan være i form af fællesarrangementer for elever fra hele uddannelsen eller for en enkelt årgang.
Det kan også være besøg fra en virksomhedsejer i undervisningen, så I får en fornemmelse af, hvordan teori og praksis spiller sammen i virkeligheden.

Er HHX dig?

Tidligere elever fortæller hvorfor de valgte HHX