International

Økonomi og marked – studieretningsfag:

– Afsætning A
– International økonomi A
– Spansk begynder A eller Tysk fortsætter B som 2. fremmedsprog

Studieretningen findes i Nykøbing F.

Her fokuserer vi på samspillet mellem den internationale økonomi, kultur og de enkelte landes markeder. I takt med den stigende internationalisering får flere og flere danskere kontakt med folk fra andre lande.

Det er den perfekte linje for dig, der gerne vil arbejde med de teorier og fagbegreber, du får brug for, hvis du senere vil arbejde med salg og markedsføring eller starte egen virksomhed – og vide, hvordan man kan få en virksomhed til at vokse og give overskud.

Studieretningens særlige profil giver dig adgang til et væld af uddannelser.

Vi arbejder med såvel den stigende internationalisering og globalisering, og du kan regne med at rejse minimum 3 gange i løbet af uddannelsen. 1. år er der udveksling med en handelsskole i Tyskland, på 2. år rejser vi til en europæisk storby og på 3. år er der mulighed for en rejse uden for Europa.

Globallinjen i Nykøbing

Internationale forhold på alle niveauer

I dine studieretningsfag bliver teorien koblet sammen med højaktuelle emner fra det samfundet, vi lever i og inddraget i den daglige undervisning. Du bliver også trænet i at analysere konkurrerende virksomheder og i, hvordan man får nye ideer og udvikler dem til konkurrencedygtige produkter, der kan tjenes penge på. Det kræver et sprogligt, økonomisk og kulturelt kendskab, derfor forventer vi, at du er åben overfor, at det ikke er alt i verden der foregår i Danmark.

Hvad kan du læse videre til?

F.eks. Antropolog – Arkitekt – Journalist – Markedsføringsøkonom.

Se alle uddannelser studieretningen giver adgang til her

I det hele taget; Er din drøm en videreuddannelse inden for salg og markedsføring eller som selvstændig, så er den internationale linje det rigtige valg.