Hvad er HHX?

HHX – plads til dine drømme

HHX er et topmoderne gymnasium, hvor vi sørger for, at der altid er plads til at tænke stort. Vi klæder dig på til at indtage verden som din arbejdsplads og åbner op for langt de fleste videregående uddannelser. HHX tager 3 år, og du får akkurat samme faglige niveau som det almene gymnasium STX og det tekniske gymnasium HTX.

Kom tættere på virkeligheden

På HHX kommer du til at beskæftige dig med vidensområder som sprog, international økonomi, innovation, virksomhedsøkonomi, kulturforståelse og afsætning. Alt dette er fag, som du kan gå direkte ud i den virkelige verden og bruge eller bruge, når du skal læse videre på din drømmeuddannelse. En studentereksamen fra handelsgymnasiet giver dig adgang til universiteter, professionshøjskoler, seminarer, erhvervsakademier eller en karriere direkte i erhvervslivet.

Handelsgymnasiets forskellige studieretninger giver dig desuden mulighed for specifikt at gå i den retning, som du selv har mest lyst til at tage.

2 gymnasier

Vi har 2 handelsgymnasier – et i Nykøbing F. og et i Nakskov. Begge gymnasier har et stærkt socialt miljø og er indrettet med hyggelige fællesområder, bordtennis, bordfodbold og volleyballbane. For ikke at glemme gymnasiefesterne.

Mere om de 2 gymnasier