Økonomi

Økonomi og marked – studieretningsfag:

– Virksomhedsøkonomi A
– International økonomi A
– Tysk fortsætter B, spansk begynder A som 2. fremmedsprog.

Studieretningen findes i Nykøbing F.

På Økonomilinjen kommer du til at beskæftige dig med økonomiske forhold på alle niveauer, fra problemer i den tredje verden over globalisering til problemer i Danmark og i danske virksomheder. Vi ser på økonomi fra det store verdensbillede helt ned til regnskabet i den lokale idrætsforening.

Studieretningens særlige profil giver dig adgang til et væld af uddannelser.

Det er den perfekte linje for dig, hvis du gerne vil finde svar på spørgsmål som: Hvad får danske virksomheder til at flytte arbejdspladser til udlandet? Hvad betyder det, at timelønnen i Danmark er høj? Vil der være råd til en velfærdsstat i fremtiden? Skal virksomheder give overskud? Har dansk økonomi fordele af EU?

Økonomilinjen i Nykøbing

Trænet i økonomiske spørgsmål

I dine studieretningsfag – Virksomhedsøkonomi A og International økonomi A – bliver teorien koblet sammen med højaktuelle emner fra det samfund, vi lever i samt inddraget i den daglige undervisning. Du bliver trænet i at tage stilling til økonomiske spørgsmål inden for alle områder.

Hvad kan du læse videre til?

F.eks. Tolk – Handelsøkonom – Civiløkonom – Ejendomsmægler.

Se alle uddannelser studieretningen giver adgang til her

I det hele taget; Er din drøm en økonomisk eller samfundsvidenskabelig videreuddannelse er økonomilinjen det rigtige valg.