International

Økonomi og marked – studieretningsfag:

– Afsætning A
– International økonomi A

Studieretningen findes i Nakskov.

Studieretningen International  linje fokuserer på samspillet mellem den internationale økonomi, kultur og de enkelte landes markeder. I takt med den stigende internationalisering får flere og flere danskere kontakt med folk fra andre lande. Dette kræver et sprogligt, økonomisk og kulturelt kendskab, derfor forventer vi, at du er åben overfor, at det ikke er alt i verden, der foregår i Danmark.

Studieretningens særlige profil giver dig adgang til et væld af uddannelser.

Det er den perfekte linje for dig, der gerne vil arbejde med de teorier og fagbegreber, du får brug for, hvis du senere vil arbejde med salg og markedsføring eller starte egen virksomhed – og vide, hvordan man kan få en virksomhed til at vokse og give overskud.

Globallinjen i Nakskov

Internationale forhold på alle niveauer

I dine studieretningsfag bliver teorien koblet sammen med højaktuelle emner fra det samfund, vi lever i ,og inddraget i den daglige undervisning. Du bliver også trænet i at analysere konkurrerende virksomheder og i, hvordan man får nye ideer og udvikler dem til konkurrencedygtige produkter, der kan tjenes penge på.

HHX og HTX i Nakskov gennemføres på Nakskov Gymnasium og HF som udlagt undervisning.

Hvad kan du læse videre til?

F.eks. Antropolog – Arkitekt – Journalist – Markedsføringsøkonom.

Se alle uddannelser studieretningen giver adgang til her

I det hele taget; Er din drøm en videreuddannelse inden for salg og markedsføring eller som selvstændig, så er den internationale linje det rigtige valg.